Змагання учнівської молоді Тернопільського району.
опубліковано 16 лютого 2024 року о 11:32

       11 лютого у Тернопільському фаховому кооперативному коледжі відбулися змагання учнівської молоді Тернопільського району з настільного тенісу, шахів, шашок та загальної фізичної підготовки.

       В змаганнях взяли участь команди з Великоберезовицької, Скалатської, Підгаєцької та Озернянської громад.  Учасникиків привітав та ознайомив з програмою змагань голова Тернопільської районної ради ФСТ «КОЛОС» Іван Кульбіцький. До спортсменів з вітальним словом звернувся директор кооперативного коледжу Василь Мулярчук, розказав про традиції та досягнення коледжу, ознайомив з умовами навчання у закладі та запросив бажаючих вступати та здобувати фахову освіту за бажаним профілем.

       В командному заліку перше місце виборола команда з Озерної, друге місце у команди зі Скалата, третє - за командою з Підгаєць. Переможці та призери в особистому заліку нагороджені медалями та грамотами, а переможці у командному заліку з настільного тенісу, шахів, шашок та загальної фізичної підготовки кубками та грамотами Тернопільської райради ФСТ «КОЛОС». Грамотою та спеціальним призом, картиною місцевого художника, нагороджена юна учасниця з Озернянської команди Ушкевич Вероніка за друге місце у змаганнях з настільного тенісу .

       Під час церемонії нагородження учасники змагань вшанували хвилиною мовчання воїнів, які загинули у війні з рф.

       Згуртовували та готували команди до цих змагань досвідчені організатори спортивно-масової роботи у громадах: Скалатської – методист з фізичної культури і спорту Зеновій Гелета, Підгаєцької - голова районної ради ФСТ «КОЛОС» Володимир Стирчак, Озернянської - Ігор Сухецький, Великоберезовицької - директор КЗ Великоберезовицької селищної ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дмитро Гайдук та спеціаліст відділу молоді, спорту та туризму Юлія Сватко.

       Змагання учнівської молоді проведено Тернопільською районною радою ФСТ «КОЛОС» за погодженням з Тернопільською районною державною адміністрацією та за сприяння Тернопільської районної ради.

       У травні Тернопільська районна рада ФСТ «КОЛОС» планує провести змагання учнівської молоді з легкої атлетики під гаслом «Хто ти, майбутній Олімпієць?»

       Організатори змагань висловлюють щиру  подяку дирекції Тернопільського фахового кооперативного коледжу за  можливість проведення змагань на спортивних спорудах закладу.


Голова районної ради ФСТ «КОЛОС» Іван КУЛЬБІЦЬКИЙ

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux