Змагання до Дня захисників та захисниць України.
опубліковано 04 жовтня 2022 року о 10:36


У неділю, 2 жовтня, Озернянська громада  приймала учасників ІІ-х комплексних змагань з ігрових та силових видів спорту серед територіальних громад Тернопільського району приурочених до Дня захисників та захисниць України .

В змагання прийняли участь команди Великобірківської, Великогаївської Білецької, Нараївської, Козівської, Бережанської, Озернянської, Зборівської та Скалатської територіальних громад.

Учасники вшанували хвилиною мовчання захисників України , які загинули під час війни з агресором. Патріотичними піснями учасники художньої самодіяльності Озернянської громади привітали спортсменів.

Змагання проходили на спортивних спорудах сіл Озерна та Осташівці.

В програмі комплексних змагань були силові види спорту -  гирьовий, армспорт, перетягування канату, метання гирі,  та ігрові - волейбол і настільний теніс.

В змаганнях з волейболу, змагалися 9 команд. До фінальної частини увійшли команди Бережанської, Великогаївської та Великобірківської громад, які стали переможцями своїх зон і розіграли призові місця. Команда Бережанської громади вже мала поразку від Великобірківських волейболістів у попередньому турнірі, проте цього разу, в запеклій боротьбі, взяла реванш над командою з Великих Бірок з рахунком 2:1. Команда с. Потутор перемогла команду с. В.Гаї і стала переможцем змагань, команда смт. В.Бірки перемогла команду с. В.Гаї і посіла друге місце. Бронзові нагороди дістались команді с. В. Гаї.

Кращими гравцями фінальної частини змагань були визнані Ракіцький Назар з Бережанської , Пітулай Василь з Великогаївської та  Клачинський Віталій з Великобірківської громад.

В змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків у фінальному поєдинку зустрілися гравці Володимир Вонс з Озернянської громади та Сергій Ізб’янський з Великогаївської громади. Зустрічі проходили із п’яти партій , лише в п’ятій партії перемогу виборов Володимир Вонс, дуге місце посів Сергій Ізб’янський , третім став Новосад Василь з Білецької громади.

Серед дівчат в настільному тенісі не було рівних Наталі Грицишин з с. Озерна, яка перемогла всі вісім учасниць змагань з рахунком 2:0, на другому місці Галайко Ірина з Козівської громади, на третьому місці Шліхта Олена з Великогаївської громади.

Результати змагань з силових видів спорту.

В армспорті у ваговій категорії до 80кг. перше місце виборов Микитишин Василь з Озернянської громади, на другому місці Запотічний Петро з Козівської громади, третє місце зайняв Верхолік Роман (Великогаївська громада).

У ваговій категорії 80+ перемогу виборов Гроздік Володимир з Білецької громади, на другому місці Кузьма Віктор Озернянська громада, третю сходинку посів Козіцкий Василь Козівська громада. У командному заліку в армспорті перше місце посіла Озернянська громада, друге місце у Козівської, а третє у Білецької громад.

В гирьовому спорті у ваговій категорії до 80 кг переміг Голояд Михайло із Скалатської громади, другим став Гармидер Віталій з Білецької громади.

У ваговій категорії 80+ переміг Мовчан Роман з Білецької громади, на другому місці Дулібан Сергій з Великобірківської громади, третє місце здобув Задорожний Богдан із Скалатської громади. В командному заліку з гирьового спорту кращою були спортсмени з Білецької громади, на другому місці – Скалатська громада, третє місце за Великобірківською громадою.

В особистих змаганнях з метання гирі кращим був Гамзяк Борис з Озернянської громади, який переміг з результатом 6,45 м. На другому місці Дулібан Сергій з Великобірківської громади, результат 6,09м., а третє місце посів Козіцкий Василь з Козівської громади з результатом 5,99м.

В перетягуванні канату в поєдинку за І місце зустрілися команди Великобірківської, яка до фіналу дійшла без жодної поразки, та Озернянської громад. Перемогу здобула команда Великобірківської громади, яку очолював голова селищної ради Любомир Ковч.

За підсумками проведених ІІ комплексних змагань з ігрових та силових видів спорту серед територіальних громад Тернопільського району до Дня захисників та захисниць України перше місце виборола команда господарів змагань - Озернянська громада, набравши 173 очкок , на другому місці команда Великобірківської громади - 168 очок, на третьому місці команда Білецької громади -156 очок.

Переможці в командному та особистому заліках були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Хочу подякувати за добру організаторську роботу відділи молоді та спорту громад, які взяли участь в цих змаганнях. Особливі слова вдячності хочу сказати  господарям змагань - Озернянській громаді, та особисто в.о.голови сільської ради Назару Романіву, які дуже відповідально поставилася до підготовки спортивних споруд та змагань загалом.

Дякую за плідну співпрацю з нашим спортивним товариством.


З повагою 

                                                         Голова райради ФСТ «КОЛОС»             Іван Кульбіцький



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux