У Великобірківській селищній територіальній громаді відбулося урочисте закриття другого етапу спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
опубліковано 26 березня 2024 року о 11:45

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Великобірківської селищної ради
25 березня 2024 у Великобірківській селищній територіальній громаді відбулося урочисте закриття другого етапу спортивних змагань  «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»!
Дана спортивна подія проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» і охоплює 5 захопливих етапів змагань на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський.
12 шкільних команд Великобірківської громади і більше ніж 140 учасників протягом двох місяців змагалися за звання кращих у найпопулярніших в Україні видів спорту  таких як баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг. 
 Ці змагання створили атмосферу  спортивного свята серед учнів шкіл нашої територіальної громади, а також надихнули наших школярів займатися спортом на постійній основі і вести здоровий спосіб життя. 
З вітальним словом до учасників змагань звернувся Великобірківський селищний голова, Ковч Любомир Петрович, який зокрема сказав: 
- Щоб досягати великих результатів, потрібно ставити перед собою ціль і йти впевнено до мети. Пам’ятайте: великий спорт потребує великих затрат і енергії. Великобірківська громада має успішний досвід участі у спортивних змаганнях на рівні району, області і навіть Всеукраїнському. Найбільшим успіхом наших спортсменів стала перемога на Всеукраїнських фінальних спортивних змаганнях серед сільських, селищних територіальних громад України у 2022 році, які проводить громадська організація «Всеукраїнське фізкультурно спортивне товариство «Колос». Це була цікава безкомпромісна спортивна суперечка у семи видах спорту. Хоча учасникам було психологічно непросто, адже у більшості з них рідні, друзі, знайомі зараз зі зброєю в руках боронять Україну. Тому кожен спортсмен свій маленький успіх присвячував відважним воїнам, завдяки яким і випала нагода провести змагання. 
Сьогодні багато спортсменів стали на захист нашої держави. Серед них є і наш земляк, кандидат в майстри спорту з легкої атлетики Шум Олександр Миколайович, який на посаді інспектора відповідав у відділі освіти, культури, молоді та спорту Великобірківської селищної ради за розвиток спорту в громаді. Тому сьогодні, в першу чергу, низький уклін і велика шана  нашим воїнам, які обергають наш спокій та територіальну цілісність нашої країни.
Бажаю юним спортсменам взяти від шкільних ліг все, що дарує цей масштабний проєкт: емоції, спортивний досвід, нові можливості, нових друзів і суперників, які будуть стимулювати. А головне – перемог пліч-о-пліч, бо тільки разом ми найсильніші!
З вітаннями на церемонію закриття ІІ етапу завітали команда «LEMON CREW» танцювальної студії «OPEN» та із  соло «Дай Бог»  учасниця команди «E.G.CREW», переможниця та учасниця багатьох всеукраїнських змагань із сучасних танців - Кардаш Марта,  які у свій юний вік уже знають, що таке велика сцена та як виборювати перемогу. Тренер – Капустинська Оксана.   
З піснею «Молодь змінює світ» учасників змагань прийшли привітати учасники ансамблю «Сяючі» Центру культури та дозвілля Великобірківської селищної ради - керівник Дениско Тетяна Вікторівна.  Адже, сьогодні на долю української молоді випали нелегкі часи, та відвага і сила наших воїнів надихає нас бути мужніми та вірити в свої сили, бо саме молодь може змінити світ.
За результатами змагань ІІ етапу Великобірківську громаду у наступному ІІІ етапі (районному) представлятимуть команди Великобірківського ліцею ім. С.Балея у таких видах спорту як ВОЛЕЙБОЛ (дівчата і юнаки), БАСКЕТБОЛ (юнаки), СПОРТИВНЕ ОРІЕНТУВАННЯ та ФУТЗАЛ.
А честь представляти у відносно молодому виді спорту, що поєднує елементи шоу і видовищних видів спорту - ЧЕРЛІДЕНГУ, отримала команда Малоходачківської гімназії.
Учасникам команд  та переможцям почесні гості вручили грамоти та дипломи, кубки і мячі . 
Вітаємо переможців змагань  та бажаємо усім продуктивних тренувань та нових спортивних здобутків! 
Щиро дякуємо суддівській команді у складі Дулібана Сергія Любомировича, Дутки Андрія Павловича, Касіяна Сергія Ігоровича,  Радецької Юлії Ігорівни, Серби Тараса Богдановича та Шум Ірини Ігорівни за професіоналізм та  вагомий вклад в розвиток спорту в нашій громаді.
Бажаємо переможцям успіхів у третьому етапі змагань. Нехай ваша сила, витривалість і  воля допоможуть гідно представити Великобірківську громаду на районному рівні! 
Спорт є запорукою здорової молоді, а здорова молодь - це наше світле майбутнє. «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!»
#Пліч-о-пліч шкільні ліги Тернопільщини
#Пліч-о-пліч_Всеукраїнські_шкільні_ліги
#Управління_молоді,_спорту_та_іміджевих_проектів_Тернопільської_ОДА
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux