Традиційні змагання з н /тенісу, шахів, шашок та дартсу
опубліковано 25 квітня 2024 року о 15:01

Традиційно змагання з н/тенісу, шахів, шашок та дартсу серед команд територіальних громад Тернопільського району відбулися 21 квітня 2024 року на базі кооперативного фахового коледжу м. Тернополя.

З програмою змагань учасників ознайомив голова райради ФСТ»КОЛОС» Іван Кульбіцький.

Змагання відбулися за участю команд Великоберезовицької, Великобірківської, Озернянської, Скалатської, Білецької та Підгаєцької територіальних громад :

В змаганнях з настільного тенісу перемогла команда Білецької ТГ, другою була команда Великоберезовицька ТГ,третьою команда Озернянської ТГ. В особистому заліку серед чоловіків перміг Шандрівський Юрій з Скалатської ТГ, переможець був дуже радий, адже це його перша перемога на такому рівні. Серед жінок перемогла Николишин Ангеліна з Озернянської ТГ.

В змаганнях шахів перше місце виборола команда Озернянської ТГ, на другому місці - команда Великоберезовицької ТГ, третє місце виборола команда Великобірківської ТГ. В змаганнях серед чоловіків переміг юний учасник з Великобірківської громади Артем Гирон, серед жінок перемогла Анастасія Коваль з Великоберезовицької ТГ.

В змаганнях з шашок перемогла команда Великоберезовицької громади, на другому місці команда Великобірківської ТГ, на третьому місці - команда Підгаєцької ТГ. В особистому заліку серед чоловіків переміг Присяжний Володимир з Підгаєцької ТГ, серед жінок переможницею стала Проців Юлія з Великоберезовицької ТГ, яка багаторазово брала участь в обласних змаганнях і виборювала перші місця в складі команди Тернопільського району.

Змагання з дартсу проходили за новими правилами. Цей вид активно пропагується на районному та обласному рівні завдяки організатору спортивно-масової роботи Великобірківської громади Олександру Шуму. Не дивно, що перемогу в цих змаганнях святкувала досвідчена команда Великобірківської ТГ, на другому місці - команда Білецької ТГ, третю сходинку п’єдесталу зайняла команда Підгаєцької ТГ. В особистому заліку серед чоловіків переміг Олександр Шум з Великобірківської громади, серед жінок Моргунова Богданна з Великоберезовицької ТГ.

Переможці та призери в командному заліку по видах спорту нагороджені кубками та грамотами районного спортивного товариства «КОЛОС», а переможці та призери в особистому заліку медалями та грамотами.

Особливо хочеться відзначити команду Підгаєцької громади, яка є найбільш віддаленою громадою нашого району та, незважаючи на це, їхні команди завжди беруть участь в змаганнях районного рівня, завдяки організатору спортивно-масової роботи громади, майстру спорту з біатлону Володимиру Стирчаку. Разом з командою приїхала вболівати і взяла участь в змаганнях з дартсу, ставши призеркою серед жінок, заступник голови Підгаєцької міської ради Ірина Мирна .

Завдяки організаторській роботі заступника голови Великоберезовицької громади Ігоря Бронецького найбільше призових місць в змаганнях завоювала команда Великоберезовицької ТГ.

Тернопільська райрада ФСТ «КОЛОС вдячна дирекції кооперативного фахового коледжу за надану можливість провести районні змагання на своїй території.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux