Спортсмени Тернопільського району присвятили свої перемоги захисникам і захисницям України
опубліковано 30 вересня 2024 року о 16:53

Традиційні комплексні змагання з ігрових та силових видів спорту серед територіальних громад Тернопільського району вже вчетверте відбулися 29 вересня в Озернянській громаді. Приурочили їх до Дня захисників і захисниць України.

На церемонії відкриття учасники хвилиною мовчання вшанували воїнів, які загинули у війні з РФ. Піснею про незламність українців та їхню боротьбу за незалежність привітав директор місцевого будинку культури Володимир Яремко.

У змаганнях брали участь 10 волейбольних команд та 6 команд – у змаганнях з настільного тенісу, шахів, армресліну й метання гирі.

У фінальному поєдинку волейболісти Бережанської громади перемогли команду Козівської з рахунком 2:0, здобувши перше місце. Команда Козівської громади вперше завоювала друге, а третє місце – в молодої команди Теребовлянської громади.

У фінальній грі кращими гравцями визнано Олега Мищишина (Козівська ТГ) і Дмитра Стефініва (Бержанська ТГ), їм вручили грамоти та статуетки.

У змаганнях з шахів в особистому заліку серед чоловіків переміг Ігор Жукович з Теребовлі, друге місце здобув Захар Лис (Скалатська ТГ), третє – Юліан Бучинський (Великогаївська ТГ). Серед жінок перемогла Аліна Мелешко (Теребовлянська ТГ), друге місце – в Марії Тетюк ( Скалатська ТГ), третє – в Олени Вовк (Озернянська ТГ). Відповідно у командному заліку перше місце здобули шахісти Теребовлянської, друге – Скалатської, третє – Озернянської громад.

Найкращим у настільному тенісі серед чоловіків став Володимир Вонс з Озернянської громади, другим – Юрій Шандрівський зі Скалатської, третім – Володимир Ломницький з Великогаївської громад. Серед жінок лідирувала Наталя Грицишин з Озернянської, друге місце – в Надії Фортуни з Великогаївської, а третє – в Юлії Паньків зі Скалатської громад. У командному заліку найкращими стали тенісисти Озернянської, другими – Скалатської, третіми – Великогаївської громад.

Із армреслінгу спортсмени змагалися у двох вагових категоріях – до 80 кг і 80+ кг. У першій переміг Тарас Ткач з Теребовлянської громади, друге місце - в Антонія Хоми ( Підгаєцька ТГ), третє - в Михайла Голояда (Скалатська ТГ). У ваговій категорії 80+ не було рівних досвідченому спортсмену Миколі Лютому з Теребовлянської громади, друге місце посів Віктор Кузьма, третє - Андрій Христинич, обидва з Озернянської громади.

У метанні гирі переміг Віктор Кузьма з Озернянської громади, забезпечивши їй перше місце в командному заліку. Аналогічно друге місце – в Миколи Лютого й Теребовлянської громади, третє - у Володимира Назарка й Великогаївської громади.

Переможців та призерів IV комплексних змагань з ігрових та силових видів спорту привітав заступник голови Тернопільської райдержадміністрації Микола Михальчишин.

Переможці та призери змагань в загальнокомандному заліку з волейболу та за підсумками чотирьох видів спорту (шахи, настільний теніс, армреслінг та метання гирі) отримали грамоти від Тернопільської районної державної адміністрації та Тернопільської районної ради, кубки від Тернопільської райради ФСТ «Колос».

Переможців та призерів в особистому заліку нагородили медалями й грамотами. Зокрема, їх отримали наймолодші спортсмени - Ілона Юзьків та Арсен Хухрик з Озернянської громади.

Тернопільська райрада ФСТ «Колос» висловлює вдячність Озернянській громаді за допомогу у проведенні комплексних змагань з ігрових та силових видів спорту.

Голова райради ФСТ «Колос» Іван КУЛЬБІЦЬКИЙ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux