Міжнародна асоціація юристів (IBA) розробила програму для документування злочинів «eyeWitness to Atrocities».
опубліковано 25 березня 2022 року о 12:08

Міжнародна асоціація юристів (IBA), заснована в 1947 році та є провідною організацією для практиків міжнародного права, асоціацій адвокатів і юридичних товариств. IBA налічує понад 80 000 індивідуальних юристів-міжнародників із більшості провідних юридичних фірм світу та близько 190 асоціацій адвокатів та юридичних товариств у понад 170 країнах світу.

IBA має значний досвід у наданні допомоги світовій юридичній спільноті, а завдяки своєму глобальному членству вона впливає на розвиток реформи міжнародного права та формує майбутнє юридичної професії в усьому світі. Додаток публічно запущений у 2015 році: eyeWitness to Atrociities було відкрито як проект Міжнародної асоціації юристів (IBA).

https://www.bbc.co.uk/news/technology-33029464

https://www.theguardian.com/technology/2015/jun/08/eyewitness-to-atrocities-the-app-aimed-at-bringing-war-criminals-to-justice

Використання: з 2015 року додаток eyeWitness to Atrocity використовується організаціями та журналістами у більш ніж 20 країнах світу. Завдяки додатку отримано понад 15 500 фото та відео матеріалів.


Вплив: організація eyeWitness передала 22 досьє до слідчих та підзвітних організацій, включаючи Міжнародний кримінальний суд, Організацію Об’єднаних Націй, Європейські підрозділи з воєнних злочинів, національні суди та поліцейські сили. Наприклад, фотографії та відео, зняті за допомогою програми eyeWitness to Atrociities, використовувалися під час судового процесу щодо злочинів проти людства вчинених у східній частині Демократичної Республіки Конго: https://trialinternational.org/latest-post/drc-two-militiamen-found-guilty-of-crimes-against-humanity/.

Детальніше про наш вплив читайте тут: https://www.eyewitness.global/our-impact

Більш детальну інформацію про програму можна знайти за посиланням: https://twitter.com/eyewitnessorg/status/1498283017504182272.

У випадку запитань щодо технічних аспектів роботи програми, запитів від ЗМІ чи слідчих органів з розробниками програми можна зв’язатись за контактними даними, вказаними за посиланням: https://www.eyewitness.global/RU/connect.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux